товары для здоровья Корзина
Главная   |   Регистрация   |   Прайс-лист   |   Обратная связь   |   Доставка товара   |   Оплата   |   Отзывы покупателей   |   СТАТЬИ   |  
Поиск:     
Каталог
Регистрация
Логин:
Пароль:

Головна небезпека при вживанні м’яса

Само по собі м’ясо не є шкідливим. Шкідливим його може зробити тільки приготування або переробка. Саме в цей момент до продукту можуть попасти зайві речовини, і саме в цей момент змінюється його якість. Про це саме і піде мова.

Почнемо з того, що рецептура приготування може бути зовсім різною, є традиційне приготування, є сучасне технологічне. Традиційне робиться димом, копчення в закритих приміщеннях. Там м’ясо знаходиться тривалий час і встигає набратися диму. Сучасний спосіб приготування — це додавання до складу м’яса духмяних спецій та спеціального рідкого розчину, який як раз і надає копченого смаку м’ясу. Як ви розумієте, це зовсім різні процедури, які мають різні наслідки. Можно, звичайно їх поєднати, але так роблять тільки одиниці виробників, до яких належить «Шінкен». Тому їх вироби знаходять своїх шанувальників чим далі, тим більше. А далі лишається тільки експериментувати та створювати нові ковбаси та шпеки. Ви ж не чули про такий делікатес, як «тірольський шпек», правильно? Це традиційний спосіб приготування м’яса для гірських регіонів Італії. Коли ковбаси та шинку готують холодним копченням і додають мінімальну кількість солі. Тепер у вас з’явилася можливість скоштувати його вдома, тому що він приготовлений по тій самій процедурі, тільки в чистих цехах заводу, а не на подвір’ї гірського села. Але, це смачна лірика.

Повернемося до нашої теми, а саме до небезпеки в приготуванні м’ясних страв.

Головна небезпека тут криється в тому, що в м’ясі, як і в будь-якій іншій тканині тварини можуть бути присутні паразити. І користі від них не буде, а буде тільки проблеми для організму. В залежності від того, як росла і годувалася тварина, вона може бути або здоровою, або хворою. Тому, ніколи не варто зловживати довірою, а готувати її нормально, довго варити в кип’ятку, а не їсти сирою, або як ще називають «з кров’ю».

Наступна небезпека заключається в тому, що навіть хороше здорове і корисне м’ясо може бути наповнене такою кількістю хімічних домішок та покращувачів смаку, що вся користь такого м’яса нівелюється. Ви отримаєте тільки проблеми зі здоров’ям, проблеми зі шлунком і печінкою та підшлунковою. Звичайно, що така продукція смачна, але наскільки вона смачна, то настільки ж і некорисна. Крім цього, хімія лишаєтсья в вашому організмі на тривалий час і вам доведеться її виводити звідти. Сама вони нікуди не зникає. Тому, варто перевіряти, що саме ви купуєте. Якщо в складі ковбаси чи шинки ви бачите велику кількість домішок (це вказується на етикетці), то вибирайте щось інше. Благо, що в наш час вже є можливість вибрати щось більш корисне. Як, наприклад шинку від «Шінкен».

Версия для печати Версия для печати

Полезное


Голосование
Больше всего меня интересуют:
Экотестер Соэкс
Дозиметр Соэкс
Ирригатор Ватерпик
Аппарат Самоздрав
Дарсонваль Корона
Активаторы воды
Массажные банки
Отпугиватели грызунов

Выбрать валюту
Новости
16.12.2015
Как правильно выбрать средство для стирки?

09.12.2015
Ирригатор H2Ofloss hf-3

Все новости...

Статьи